Yeni
konserve çanak enginar(doğranmış) 385 cc

konserve çanak enginar(doğranmış) 385 cc

%5 İNDİRİM
240,00 TL
228,00 TL

KONSERVE ÇANAK ENGİNAR (doğranmış) 385 cc

MUĞLA`nın milas ilçesinde doğal yöntemlerle üretilmiş olan sakız cinsi enginarlarımızı içerisinde hiç katkı maddesi olmadan eski usül doğal yöntemlerle konservesi yapılmıştır.

bu şekilde kapağını açmadan 2 yıl boyunca oda serinliğnde raf`da saklayabilirsiniz.

kavanozun kapağını açtıktan sonra 1 hafta boyunca buzdolabında saklayabilirsiniz.

AFİYET OLSUN...

385cc çanak enginar konservesi (doğranmış)  en iyi fiyatla enginarcifaruk.com.tr `den hemen satın alın!

Aynı Gün Türkiye'nin her köşesine ücretsizgönderiyoruz.

Çanak enginar nedir?

kavanozun içinde 4-6 parçaya ayrılmış 6 adet büyüklüğünde çanak enginar bulunur.

Diğer cinslere göre, çanak kısmı daha etli ve büyüktür. Bu özelliği ile ülkemizde çanak enginar tüketmek isteyenlerin ilk tercihidir. Eşsiz lezzeti ve kokusu kendine has görüntüsü en önemli özelliklerindendir.


ENGİNARLI PİLAV TARİFİ

Faydası saymakla bitmeyen enginarın pilavı olmazsa olmazdı tabii ki de. Lezzetiyle olay yaratacak bu güzel pilavı yapmak çok zamanınızı almayacak ve sizi uğraştırmayacak. İçerisindeki yeşil taze soğanlar da bonusu. Tereddütleriniz yada ön yargılarınızı varsa hemen vazgeçmeyin bu tariften derim. Sürekli aynı tarifleri yapmaktan sıkıldıysanız onları bir iki dokunuşla hem daha lezzetli hem de daha farklı yapabilirsiniz. İşte enginarlı pilavda bu tariflerden.  Beğeneceğinize eminim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. :)

Enginarlı Pilav Yapımı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kavanoz doğranmış çanak enginar
  • 2 su bardağı pirinç
  • 3 bardak sıcak su (et veya tavuk suyu olursa daha güzel olur, tavuk bulyon kullanmıyoruz)
  • 2 tane orta boy kuru soğan
  • Yarım demet dereotu
  • 3 dal taze soğan (yeşil kısımlarını kullanacağız(ince kıyılmış))
  • Yarım limon suyu
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • 2 tane kesme şeker
Enginarlı Pilav Yapımı Tarifi Nasıl Yapılır?
  • İlk olarak hazır doğranmış enginarlarımızı kavanozdan çıkartıp biraz limonlu suda bekletiyoruz.
  • Kuru soğanlarımızı yemeklik doğrayarak, zeytinyağı ilave ettiğimiz tenceremizde güzelce kavuruyor.
  • Yıkayıp süzdüğümüz pirinçlerimizi de ilave edip kavurmaya devam ediyoruz.
  • Enginarları ve yeşil soğanlarımızı da ilave edip bir kaç kere döndürüp sıcak suyumuzu ilave ediyoruz.
  • Tenceremizin kapağını kapatmadan tuz, şeker ve yarım limon suyumuzu da ilave ediyor suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
  • Pilavımız suyunu çektiğinde ince kıydığımız dereotlarını da ekliyor, temiz bir havlu örterek 20 dakika kadar dinlendirip servise sunuyoruz. Afiyet olsun.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
konserve çanak enginar(doğranmış) 385 cc PS27RQJFUJ
konserve çanak enginar(doğranmış) 385 cc

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.