ENGİNAR KALBİ 660 cc (12 adet ENGİNAR KALBİ)
660 cc kavanoz içerisinde 11-12 adet kalp enginar mevcuttur.
Tamamen eski usül doğal yöntemlerle içerisinde hiç bir katkı ve koruyucu kimyasal içerik olmadan konserve yapılmıştır.
Kalp enginar konservelerini serin ve kuru bir yerde 2 yıla kadar saklayabilirsiniz.
Siparişlerinizi nasıl hazırlıyoruz?
Konserve kalp enginarlarımızı siparişinize göre hazırlayıp özenle ve muhafaza ile uygun bir şekilde paketliyor ve gönderiyoruz.
Antioksidan özelliğiyle bahar detoksu listelerinin, düşük kalori ve yağ oranıyla diyet menülerinin olmazsa olmazı enginarı mevsiminde bol bol tüketin.
Muğla milasta üretip ve sizlere sunduğumuz tüm enginarlar sezonunda hasat edilir usulüne uygun muhafaza edilir ve siparişlerinize göre sizlere ulaşır . Bereketli topraklardan şifa deposu olan enginarımız tüm yıl boyunca taze ve konserve seçenekleri ile hizmetinizde olacak. tüm yıl süren bu lezzet ve vitamin deposuna sofralarınızda mutlaka yer verin. Çocukların gelişiminde, Alzheimer hastalığının önlenmesinde, hücrelerin korunmasında etkili enginar, çoğunlukla zeytinyağlı pişirilse de kimi zaman çiğ olarak da tüketilebilmektedir.
ZEYTİNYAĞLI KALP ENGİNAR YAPIMI İÇİN MALZEMELER
- 1 konserve enginar kalbi
- 1 tane büyük havuç
- 2 tane patates
- 1 su bardağı bezelye
- 1 adet soğan
- Yarım demet dereotu
- 5 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz, şeker
Zeytinyağlı KALP ENGİNAR Yapımı Tarifi Nasıl Yapılır?
- Soğan yemeklik doğranır zeytinyağı ile kavrulur.
- Bezelye, küp küp doğranmış havuç ve patates eklenir.
- 1 bardak su eklenir, tuz ve şeker atılır pişirilir.
- Pişince enginarlar ve ince doğranmış dereotu eklenir.
- 5 dakika daha kaynatılır. Afiyet olsun.
Enginar kalbi yemeği yanına ne gider?
- Yemeğinize güzel bir MANTAR ÇORBASI ile başlayabilirsiniz.
- Zeytinyağlı enginar kalbinin yanına DOMATES SOSLU MAKARNA yapabilirsiniz.
- Bu leziz menüye TAVUKLU SALATA ekleyebilirsiniz.